• ShareRing

    ShareRing biedt de mogelijkheid om een eigen whitelabel sociale netwerk te starten en te onderhouden. MyBit ontwikkelde voor haar dochteronderneming NewsByte deze Community software.

  • NotuBiz

    NotuBiz maakt politieke besluitvorming inzichtelijk voor de Nederlandse overheidswereld. Als technisch partner werkt MyBit nauw samen in de ontwikkeling van verschillende softwaretoepassingen van NotuBiz

  • VCS Observation

    VCS is een hoogwaardige, creatieve dienstverlener die totaalconcepten levert op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. MyBit ontwikkelt verschillende mobiele applicaties voor VCS.

Meer projecten

Voor hoogwaardige IT-oplossingen

MyBit ontwerpt, ontwikkelt, begeleidt en beheert IT-projecten van uiteenlopende aard voor een diverse opdrachtgevers in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. MyBit heeft een uitgebreid portfolio op IT-gebied en levert high performance business applicaties, multimedia software en private communities.
Mybit is ISO 27001 gecertificeerd.

Outsourcing

Voor de outsourcing van uw ICT-afdeling vindt u in MyBit een betrouwbare en deskundige partner.
Mybit is met meerdere gespecialiseerde IT-teams al jarenlang ICT-expert en kan u volledig ontzorgen.

Zo outsourcen bijv. VCS en Notubiz hun ontwikkelactiviteiten aan Mybit

Coppweb

Tik in

NotuBiz

ShareRing

EO hip voor nop

Bouwbaak

Transportlab

Scoollink

Shopsupport

Eo geloven app

MyBit, dé partner voor uw IT-oplossing

Hebt u een idee, vraag of probleem op IT-gebied waar u hulp bij nodig hebt? MyBit helpt u graag! Samen kunnen we uw idee uitwerken en de plannen die u hebt mogelijk maken. Neem gerust contact met ons op!