Over Mybit

Concepting & Design

Het begin van een project is bijzonder belangrijk. Samen met de klant brengen wij de wensen en behoeften in kaart en kijken wij naar de technische mogelijkheden. Onze Design afdeling maakt aan de hand van deze wensen eerste ontwerpen waarbij constant rekening wordt gehouden met usability en interactie.

Gedurende de ontwikkeling van een product blijft de design afdeling nauw betrokken om de User Interface te bewaken en mogelijke wijzigingen toe te voegen aan het design.

Projectmanagement & Development

Dagelijks werken bij Mybit verschillende gespecialiseerde teams aan diverse projecten. Zo beschikt Mybit over teams in de volgende disciplines:

  • Mobile (Android & IOS)
  • .Net
  • PHP
  • Java

De verschillende gespecialiseerde teams worden ingezet om op gestructueerde wijze volgens het agile-principe projecten te realiseren, conform spijkerharde release-planningen en tegen vooraf gecalculeerde kosten.

Hosting & Support

Op haar diensten levert MyBit volledige ondersteuning. Afhankelijk van de in de SLA vastgelegde afspraken kan MyBit 24/7 ondersteuning bieden op haar geleverde producten en diensten.

Daarnaast beschikt MyBit over een redudant serverplatform dat op verschillende locaties in Nederland aan elkaar is verbonden.

Informatiebeveiliging

Vanzelfsprekend heeft MyBit als hoogwaardige IT-partner informatiebeveiliging zeer hoog op de agenda staan. De werkprocessen en omgang met data van klanten en onszelf voldoen aan strenge eisen. De inspanningen op dit gebied worden ondersteund door de ISO 27001-certificering die MyBit bezit.