OVER ONS

OVER ONS

Elke dag dragen wij met veel plezier bij aan uw succes.

WIE ZIJN WE?

Wij zijn MyBit! Sinds 2007 helpen wij onze opdrachtgevers met het realiseren van digitale concepten, ideeën, kansen en het versnellen van groei. Dat doen wij omdat wij het bedenken van precies de juiste oplossing het leukst vinden om te doen. En dat doen we gewóón goed. We staan voor vakmanschap, vindingrijkheid en flexibiliteit. En ook voor fun! Met elkaar, maar ook met onze partners waar we graag en vaak voor langere tijd mee samenwerken. Kortom: met MyBit bent u toekomstbestendig!

Met 75 collega’s werken wij dagelijks aan uiteenlopende vraagstukken. Samen met onze UX-designers onderzoeken we de best passende oplossing. Met onze software architecten, testers en system engineers vertalen we deze oplossing naar een technisch voorstel zodat iedereen begrijpt wat de uitdaging is en hoe deze het beste te realiseren is!

MISSIE & VISIE

Wij streven naar het bieden van een totaaloplossing voor de softwarevraagstukken van onze klanten. Dat betekent het bieden van continuïteit en ontzorgen voor de langere termijn. Voorop lopen met techniek en blijvend innoveren is waarmee wij onze klanten inspireren en vasthouden.

Investeren in software doet u voor de langere termijn. Wij bouwen dan ook graag aan een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Zo dragen wij maximaal bij aan het realiseren van uw ambities.

ONZE KERNWAARDEN

Onze kernwaarden zijn vakmanschap, betrouwbaarheid en (u) ontzorgen.
Dit vindt u terug in alles wat we doen.

BIJ ONS KOMEN WERKEN?

Wij hebben een ontzettend leuk team van gedreven, gevarieerde en gezellige mensen. We zijn trots op de fijne, informele sfeer bij ons op kantoor. Verschillende afdelingen werken uitstekend samen om zo voor onze klanten het beste resultaat te leveren. Ons kantoor is goed bereikbaar per auto, fiets of met het OV (loopafstand van station Hilversum Media Park).

Tijdens de lunch wordt er fanatiek een potje tafelvoetbal gespeeld en na werktijd wordt er vaak nog met elkaar een drankje gedronken. Regelmatig worden er uitjes of sportactiviteiten georganiseerd, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Kijk dan even bij onze vacatures. Mocht jouw droombaan er niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons team!

Vacatures

Zou je wel de IT in willen, maar heb je geen achtergrond hierin? Kijk dan even bij Make IT Work, een omscholingstraject van de HvA waar wij partner van zijn!

HEEFT U EEN VRAAG?

Wij zijn professionals met jarenlange ervaring op het gebied van software-ontwikkeling. Daarom kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

CONTACTFORMULIER