OVER ONS

OVER ONS

Elke dag dragen wij met veel plezier bij aan uw succes.

WIE ZIJN WE?

Wij zijn MyBit! Sinds 2007 helpen wij onze opdrachtgevers met het realiseren van digitale concepten, ideeën, kansen en het versnellen van groei. Dat doen wij omdat wij het bedenken van precies de juiste oplossing het leukst vinden om te doen. En dat doen we gewóón goed. We staan voor vakmanschap, vindingrijkheid en flexibiliteit. En ook voor fun! Met elkaar, maar ook met onze partners waar we graag en vaak voor langere tijd mee samenwerken. Kortom: met MyBit bent u toekomstbestendig!

MISSIE & VISIE

Wij streven naar het bieden van een totaaloplossing voor de softwarevraagstukken van onze klanten. Dat betekent het bieden van continuïteit en ontzorgen voor de langere termijn. Voorop lopen met techniek en blijvend innoveren is waarmee wij onze klanten inspireren en vasthouden.

Investeren in software doet u voor de langere termijn. Wij bouwen dan ook graag aan een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Zo dragen wij maximaal bij aan het realiseren van uw ambities.

ONZE KERNWAARDEN

Onze kernwaarden zijn vakmanschap, betrouwbaarheid en (u) ontzorgen. Deze kernwaarden vindt u terug in alles wat we doen.

HEEFT U EEN VRAAG?

Wij zijn professionals met jarenlange ervaring op het gebied van software-ontwikkeling. Daarom kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

CONTACTFORMULIER

WIL JE GRAAG BIJ ONS KOMEN WERKEN?

Wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons team! Staat jouw droombaan er niet tussen neem dan gerust contact met ons op om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn. Kijk hier naar onze vacatures:

Vacatures