VCS Observation

VCS Observation is een dienstverlener die totaalconcepten levert op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Daarbij zijn actuele vraagstukken het uitgangspunt. Ontstaan vanuit een rechtvaardigheidsgevoel dat iedereen veilig moet kunnen leven en dat onveilige situaties om oplossingen vragen, brengt VCS (on)veiligheid letterlijk in beeld voor overheden, het bedrijfsleven en particulieren. Met innovatieve IT-oplossingen en diensten stelt VCS zijn opdrachtgevers in staat situaties en incidenten te observeren, registreren, analyseren en interpreteren. VCS levert haar hoogwaardige diensten aan bedrijven als RET, HTM, NS, prorail en gemeenten.

Partnerschap Mybit en VCS Observation

Om zijn opdrachtgevers optimaal te kunnen blijven bedienen, heeft VCS zijn software development-afdeling ondergebracht bij MyBit.

Natuurlijk houdt VCS wél zelf de touwtjes in handen als het gaat om de ICT-koers van het bedrijf. MyBit denkt mee en structureert, zodat de ideeën ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Stabiliteit & kwaliteit Door de ervaring van Mybit en het werken met multidisciplinaire en zelfsturende teams volgens de zogeheten scrum-methode, blijven de ICT-projecten van VCS beheersbaar en worden ze op tijd opgeleverd.

Download hier de folder