PinkRoccade Care

PinkRoccade Care

Software is onderhevig aan allerlei ontwikkelingen. Niet alleen op gebied van wet- en regelgeving, maar ook als je kijkt naar doorontwikkeling en innovaties. U kunt zich voorstellen dat daar heel veel ontwikkelinspanning bij komt kijken. Om ervoor te zorgen dat wij sneller kunnen inspelen op de veranderingen die die zorgmarkt van ons vraagt, sloten wij MyBit als strategisch ontwikkelpartner in de armen. Hiermee bouwen wij samen aan een snellere doorontwikkeling van mijnCaress. 

Martijn Bakkers, Managing Director mijnCaress, is erg blij met de samenwerking. “Je wilt als softwareleverancier tijdig voldoen aan de wensen van de klant. Hierdoor moet je continue afwegingen maken in zaken die je gaat oppakken voor doorontwikkeling van mijnCaress. Dit doen we altijd samen met klanten, om er zo zeker van te zijn dat we de juiste dingen oppakken en dat iedereen zich kan vinden in de prioritering. Maar als er 10 zaken op je lijstje staan, wil je ze het liefste alle 10 kunnen oppakken. En daar is gewoonweg niet altijd ontwikkelcapaciteit voor, doordat je bijvoorbeeld niet altijd de juiste mensen kunt vinden om het te doen. Dat wilden we anders gaan invullen”.

Flexibele ontwikkelcapaciteit
Doordat we nu met MyBit samenwerken, ontstaat er een extra ontwikkelcapaciteit waar we gebruik van kunnen maken. We kunnen ontwikkelteams van MyBit doelgericht inzetten voor een bepaald onderdeel van mijnCaress. Onze partnerovereenkomst staat garant voor een langdurige robuuste samenwerking, zodat we mijnCaress gezamenlijk sneller kunnen doorontwikkelen. Nu, maar ook in de toekomst” aldus Martijn Bakkers.

mijnCaress Uurwerk & Formatiemonitor
MyBit gaat met verschillende onderdelen van mijnCaress aan de slag. “Allereerst zijn dat mijnCaress Uurwerk en de mijnCaress Formatiemonitor”, vertelt Onno Steman, Manager Research & Development bij MyBit. “Dit heeft prioriteit; deze twee onderdelen zijn strategisch belangrijk voor de uitbouw van mijnCaress in de toekomst. We zijn een verlengstuk op & extra slagkracht voor het ontwikkelteam van mijnCaress. Doordat onze ontwikkelaars specialistische kennis hebben, kunnen ze snel schakelen met PinkRoccade. Dat werkt erg prettig”.

Veel voordelen voor de klant
Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: welk voordeel heeft deze samenwerking voor klanten van mijnCaress? Martijn Bakkers: “De klant gaat merken dat we mijnCaress sneller doorontwikkelen doordat het ontwikkeltempo hoger komt te liggen. Oftewel: ons doel is om de mijnCaress roadmap 2019-2021 die er ligt, versneld door de voeren. Dat betekent dat onze klanten veel eerder gebruik kunnen maken van verbeteringen en vernieuwingen binnen onze software, zodat de eindgebruiker onder andere meer gebruiksgemak ervaart. Uiteindelijk willen we met beter presterende software, meer gebruiksgemak en meer tevredenheid naar een win-win situatie voor alle partijen. In de samenwerking met MyBit heb ik er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken”. 

Lees meer..