PORTFOLIO

PORTFOLIO

Wij maken uw belofte waar!

WAAR WE TROTS OP ZIJN

WAAR WE MEER VAN WETEN

We hebben inmiddels op een aantal terreinen veel kennis en ervaring opgedaan door langdurige samenwerkingen als digitale partner. In de basis hebben we de juiste code-skills in huis en onze toegvoegde waarde is het samen ontwikkelen van de passende oplossing voor uw softwarevraagstuk.

DIGITALE MEDIA

SAAS-OPLOSSINGEN

3D-PRODUCT CONFIGURATOR

BIG DATA-OPLOSSINGEN

CASES

Hieronder vindt u meer informatie over onze samenwerkingen waarbij wij als digitale partner bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de propositie van onze partners. Het uitgangspunt is het ondersteunen van de bedrijfsprocessen met de juiste digitale ondersteuning. Dat betekent software-ontwikkeling op maat, continue doorontwikkeling, advies, en de inzet van dedicated teams. Wij realiseren graag uw ambities, nu en in de toekomst.

3dimerce-post-feature-image

3Dimerce

MyBit maakt, onderhoudt en beheert onze SAAS-oplossing zodat wij ons kunnen focussen op ons kernproduct. Voor een deel van onze klanten realiseert het team ook de configurator front-end, zoals voor Leolux en..

Knipsel

NotuBiz

Sinds haar oprichting werkt MyBit als vaste software-ontwikkelaar van NotuBiz. Samen kijken wij voortdurend op welke manieren zij o.a. het politieke besluitvormingsproces beter in beeld kunnen brengen.

PhotoMotion_2

PhotoMotion

Photo-Motion werkt met dedicated development- en supportteams van MyBit. Door gebruik van bewezen infrastructuur en professionele teams hebben we als nieuwe speler binnen de autofotografiemarkt een…

Versterking-1080x675

PinkRoccade Care


Om ervoor te zorgen dat zij sneller kunnen inspelen op de veranderingen die de zorgmarkt vraagt, sloten zij MyBit als strategisch ontwikkelpartner in de armen.

Law gavel and keyboard on wooden background. Online law enforcement concept. View from above

Caselex

Het partnerschap tussen Caselex en MyBit is een goed voorbeeld van de samenwerking tussen twee partijen die uitblinken in hun eigen domein. Caselex als expert in juridische informatie op het gebied van mededinging en..

Digipolis

Digipolis

Antwerpen en Gent doen voor hun ICT-diensten een beroep op Digipolis. MyBit heeft een oplossing gereal- iseerd die de beveiligde (interne) streams distribueert naar geselecteerde partijen voor beeldanalyses..

Uni-life iPhone 11 Pro 04

Uni-life

Het nieuwe platform voor studenten waar leuke en leerzame evenementen op te vinden zijn. Makkelijk, snel en gebruiksvriendelijk in één app. 

Magenta screenshot

Magenta MMT

Door de nauwe samenwerking tussen Magenta MMT en MyBit worden de Magenta platforms omgebouwd naar het React framework.

Question mark icon form lines, triangles and particle style design. Illustration vector

Uw Casus hier?

Interesse in meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

WILT U MEER WETEN?

Wij zijn professionals met jarenlange ervaring op het gebied van software ontwikkeling. Daarom kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

BEL DIRECT: 035 6773967