OPLOSSINGEN

OPLOSSINGEN

Wij maken uw belofte waar!

WAAR WE GOED IN ZIJN

SOFTWAREONTWIKKELING

Software moet doen wat u wilt, en niet andersom. Dat is het uitgangspunt bij al onze ontwikkelprojecten. Uw vraag staat centraal en onze oplossing voegt waarde toe aan uw Business. Wij kijken dan ook voorbij de technische aspecten naar het doel en de meest effectieve werking van de software-applicatie. De oplossing moet naadloos passen in de beoogde toepassing en niet alleen voldoen aan een ‘papieren’ ontwerp. Bovendien zorgen wij voor software die solide meegroeit met uw Business: als digitale partner blijven wij graag betrokken door continue doorontwikkeling, onderhoud en tijdige aanpassing aan strategische keuzes

CONTINUE DOORONTWIKKELING

Dat we Agile werken mag voor zich spreken. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we ons ontwikkelproces optimaal hebben ingericht. Onze grootste assets zijn dan ook onze medewerkers. 75 in-house collega’s en langdurig aan ons verbonden. Dat betekent continue kwaliteit, vaste aanspreekpunten en vasthouden van kennis over u en uw Business. Zo garanderen wij zekerheid, en zijn we kosteneffectief.

24/7 BEHEER & SUPPORT

Software maken is één. Software beheren is een ander vak. Gelukkig beheersen we beiden bij MyBit. Onze tweedelijns supportafdeling staat dagelijks klaar om technisch complexe vraagstukken op te lossen. Door een duidelijk intake en het doen van gedegen onderzoek, komen we snel tot de kern van een uitdaging. Of dit nu performance-issues zijn, data-integriteit of gewoonweg functionele vraagstukken, bij MyBit zijn we erop getraind hier professioneel mee om te gaan. Daarbij staat voorop dat de eindgebruiker zo snel als mogelijk op weg geholpen moet zijn en daarmee zo min mogelijk overlast ervaart.

Online dienstverlening is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Niets is dan ook vervelender als deze dienstverlening parten speelt door problematiek op het gebied van webhosting. Bij MyBit monitoren wij dagelijks honderden verschillende omgevingen ten behoeve van de dienstverlening van onze klanten. Wij acteren pro-actief op trends die we waarnemen in het verbruik en schakelen snel op als een storing zich voordoet. Verstoringen ontstaan niet altijd vanzelf, daar kan software aan ten grondslag liggen. Om die reden zijn onze collega’s van onze hosting-afdeling dagelijks in nauw contact met onze ontwikkelaars om dit risico te voorkomen.

STREAMING MEDIA

MyBit is gevestigd in het bruisende mediahart van de Nederland; het Media Park in Hilversum. Software maken én beheren op het gebied van narrowcasting, playouts en livestreaming zijn ons niet onbekend. Online streamingdiensten zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Vanuit het Media Park beheren wij verschillende systemen die betrekking hebben op deze streamingdiensten. Door gebruik te maken van het bestaande glasvezel-netwerk in het Media Park koppelen we zo snel verschillende media-partners met ons platform dat eveneens in het Media Park is gehuisvest.

Naast deze vorm van streaming diensten bieden we een schaalbaar platform dat in staat is duizenden simultane kijkers te voorzien van een livestream. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van live- en on-demand streaming ontzorgen wij zo onze klanten.

WAAR WE MEER VAN WETEN

In de ontwikkeling van een aantal toepassingen zijn we bewezen succesvol. Ook op een aantal marktgebieden hebben we veel kennis en ervaring opgedaan door langdurige samenwerkingen als digitale partner. In de basis hebben we de juiste code-skills in huis en onze toegvoegde waarde is het samen ontwikkelen van de passende langetermijnoplossing voor uw softwarevraagstuk.

DIGITALE MEDIA

SAAS-OPLOSSINGEN

STREAMING-OPLOSSINGEN

3D PRODUCT CONFIGURATOR

BIG DATA-OPLOSSINGEN

Law gavel and keyboard on wooden background. Online law enforcement concept. View from above

Caselex

Het partnerschap tussen Caselex en MyBit is een goed voorbeeld van de samenwerking tussen twee partijen die uitblinken in hun eigen domein. Caselex als expert in juridische informatie op het gebied van mededinging en..

Question mark icon form lines, triangles and particle style design. Illustration vector

Uw Casus hier?

Interesse in meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Knipsel

NotuBiz

Al sinds haar oprichting werkt MyBit onafgebroken als vaste software-ontwikkelaar van NotuBiz. Samen kijken zij voortdurend op welke manieren zij o.a. het politieke besluitvormingsproces beter in beeld kunnen brengen.

Question mark icon form lines, triangles and particle style design. Illustration vector

Uw Casus hier?

Interesse in meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

HEEFT U EEN VRAAG?

Wij zijn professionals met jarenlange ervaring op het gebied van software-ontwikkeling. Daarom kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

BEL DIRECT: 035 6773967