OPLOSSINGEN

OPLOSSINGEN

Wij maken uw belofte waar!

WAAR WE GOED IN ZIJN

SOFTWAREONTWIKKELING

Software moet doen wat u wilt, en niet andersom. Dat is het uitgangspunt bij al onze ontwikkelprojecten. Uw vraag staat centraal en onze oplossing voegt waarde toe aan uw Business. Wij kijken dan ook voorbij de technische aspecten naar het doel en de meest effectieve werking van de software-applicatie. De oplossing moet naadloos passen in de beoogde toepassing en niet alleen voldoen aan een ‘papieren’ ontwerp. Bovendien zorgen wij voor software die solide meegroeit met uw Business: als digitale partner blijven wij graag betrokken door continue doorontwikkeling, onderhoud en tijdige aanpassing aan strategische keuzes

CONTINUE DOORONTWIKKELING

Dat we Agile werken mag voor zich spreken. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we ons ontwikkelproces optimaal hebben ingericht. Onze grootste assets zijn dan ook onze medewerkers. Allemaal in-house en al langdurig aan ons verbonden. Dat betekent continue kwaliteit, vaste aanspreekpunten en vasthouden van kennis over u en uw Business. Zo garanderen wij zekerheid, en zijn we kosteneffectief.

WAAR WE MEER VAN WETEN

In de ontwikkeling van een aantal toepassingen zijn we bewezen succesvol. Ook op een aantal marktgebieden hebben we veel kennis en ervaring opgedaan door langdurige samenwerkingen als digitale partner. In de basis hebben we de juiste code-skills in huis en onze toegvoegde waarde is het samen ontwikkelen van de passende langetermijnoplossing voor uw softwarevraagstuk.

DIGITALE MEDIA

SAAS-OPLOSSINGEN

3D PRODUCT CONFIGURATOR

BIG DATA-OPLOSSINGEN

Law gavel and keyboard on wooden background. Online law enforcement concept. View from above

Caselex

Het partnerschap tussen Caselex en MyBit is een goed voorbeeld van de samenwerking tussen twee partijen die uitblinken in hun eigen domein. Caselex als expert in juridische informatie op het gebied van mededinging en..

Knipsel

NotuBiz

Al sinds haar oprichting werkt MyBit onafgebroken als vaste software-ontwikkelaar van NotuBiz. Samen kijken zij voortdurend op welke manieren zij o.a. het politieke besluitvormingsproces beter in beeld kunnen brengen.

PhotoMotion_2

Photo-Motion

Photo-Motion werkt met dedicated development- en supportteams van MyBit. Door gebruik van bewezen infrastructuur en professionele teams hebben we als nieuwe speler binnen de autofotografiemarkt een…

Question mark icon form lines, triangles and particle style design. Illustration vector

Uw Casus hier?

Interesse in meer informatie of een vrijblijvend advies? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

HEEFT U EEN VRAAG?

Wij zijn professionals met jarenlange ervaring op het gebied van software-ontwikkeling. Daarom kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

BEL DIRECT: 035 6773967