Aupings nieuwe configurator is live

Aupings nieuwe configurator is live

De nieuwe e-commerce tool van Auping is nu live. Samen met onze partner 3Dimerce hebben we het afgelopen half jaar hard gewerkt aan de nieuwe 3D-configuratortool voor Koninklijke Auping. Afgelopen vrijdag, op Black Friday, is de tool live gegaan. Thuiswinkelen was nog nooit zo prettig en mooi. We zijn trots op de teams die met de configurator een mooi product hebben ontwikkeld, en deze verder blijven ontwikkelen in de toekomst.

MyBit ontwikkelde samen met 3Dimerce een unieke online productconfigurator, waarmee Auping haar klanten de mogelijkheid biedt om net als in de fysieke winkel, een bed online samen te stellen. De tool bestond al sinds juli 2020, maar heeft nu een grote update gekregen. Het design is aangepast waardoor het gebruiksgemak een stuk verbeterd is. Bij het samenstellen van een bed kan de consument nu sneller verschillende opties uitproberen en het resultaat levensecht zien. Het is nu nog makkelijker (en mooier) om je eigen bed online samen te stellen.

De 3D configurator van 3Dimere wordt niet alleen gebruikt voor de marketing en in de winkels zelf, maar heeft zich ontwikkeld tot een volledige E-commerce tool. Klanten worden direct online bediend in het creëren van hun eigen bed, en kunnen die meteen bestellen en afrekenen. De software doet ook de juiste prijsberekening voor de unieke samenstelling van het bed. Deze E-commerce software past naadloos in de strategie van Auping om de digitale (online) Retail te benadrukken, wat een grote toevoeging is in de Coronatijd, maar nog meer voor de toekomst.

Naast de tool voor Auping, waarbij 11 bedden op miljoenen unieke manieren kunnen worden samengesteld, levert 3Dimerce ook configuratortools voor andere Retail bedrijven, waaronder Roobol, Leolux en Bugaboo. Het unieke aan deze software is de kwaliteit van de visuele weergave van producten. Levensecht en zonder het ‘renderen’, dus zonder het moeten inladen van de afbeelding.

Neem nu een kijkje op de website van Auping, en zie waar wij zo trots op zijn:
https://configurator.auping.com/nl-nl