Photo-Motion

Photo-Motion

CASUS: Photo-Motion

Partnerschap

Photo-Motion werkt sinds de zomer van 2017 met dedicated development- en supportteams van MyBit. Door gebruik te maken van bewezen infrastructuur en professionele, ingewerkte teams hebben we als nieuwe speler binnen de markt voor autofotografie een vliegende start kunnen maken. Al binnen een jaar leverde Photo-Motion software en support aan meerdere van de top-50 dealerholdings in Nederland. Doordat we binnen MyBit eenvoudig kunnen opschalen, ervaren we bij onze snelle groei bovendien veel minder groeipijnen dan bij scale-ups gebruikelijk is. Hierdoor kunnen we ons bezig houden met wat voor ons belangrijk is: contact met klanten en het doorontwikkelen van onze producten.

Vraag

Photo-Motion is het gevolg van een nauwe, productieve samenwerking tussen twee vooruitstrevende ondernemingen in het midden van Nederland: MyBit (Hilversum) & Pre-Motion (Ede). Pre-Motion zocht een structurele partner voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van volledig geautomatiseerde oplossingen voor het aantrekkelijk en efficiënt in beeld brengen van uiteenlopende soorten voertuigen. Aangezien het product geleverd wordt aan grote, internationale autobedrijven, leasebedrijven en holdings is naast de kwaliteit van de software zelf ook een hoog support- en serviceniveau een vereiste.

Oplossing

MyBit heeft zowel de lokale applicatie als de cloudomgeving voor Photo-Motion ontwikkeld en in uitgerold. Hiermee kunnen bedrijven in de automotive snel en eenvoudig uitgebreide multimediarapportages van hun voorradige voertuigen maken zonder dat ze afhankelijk zijn van het weer, de locatie of de uitvoerend medewerker. Bovendien worden de rapportages door middel van koppelingen automatisch opgenomen in de voorraadbeheersystemen van de gebruikers. Hiermee kunnen zij de voertuigen direct adverteren, waar dat voorheen dagen of zelfs weken kon duren.

Jolke Balt – Managing Director – Website: PhotoMotion

Expertise: multi media, 3D-configurator.