WAAR WE TROTS OP ZIJN!

3dimerce-post-feature-image

3Dimerce

MyBit maakt, onderhoudt en beheert onze SAAS-oplossing zodat wij ons kunnen focussen op ons kernproduct. Voor een deel van onze klanten realiseert het team ook de configurator front-end, zoals voor Leolux en..

Knipsel

NotuBiz

Al sinds haar oprichting werkt MyBit onafgebroken als vaste software-ontwikkelaar van NotuBiz. Samen kijken we voortdurend op welke manieren zij o.a. het politieke besluitvormingsproces beter in beeld kunnen brengen.

PhotoMotion_2

PhotoMotion

Photo-Motion werkt met dedicated development- en supportteams van MyBit. Door gebruik van bewezen infrastructuur en professionele teams hebben we als nieuwe speler binnen de autofotografiemarkt een…

WAAROM MyBit?

Te veel om op te noemen, maar hier volgen de belangrijkste redenen:

Hoogwaardig

Onze software is gewoon goed. Daarmee bedoelen we dat we kiezen voor de beste oplossing, en zonder franje. De software werkt precies zoals het moet, is ontworpen en gemaakt met het doel als uitgangspunt en is fijn om mee te werken.

Transparant

‘Communicatie is zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten’. Althans, zo is dikwijls de ervaring, zeker bij ICT-projecten. Precies dát ontwikkelen, dat klopt met het beeld vooraf, is cruciaal. Door volledige transparantie via een vast rapportageritme houden wij u doorlopend op de hoogte. Dat betekent maximaal grip op het ontwikkelingsproces.

Partnerschap

Wij geloven in duurzame langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers. Samen met u ondersteunen en versterken wij als partner uw product in tijden van (snelle) groei. Omdat wij u en uw business kennen, versnellen wij door slimme oplossingen uw strategische reactiesnelheid. Door onze continous development bent u digitaal ontzorgd en loopt u voorop in de markt.

Toegewijd

Ons geloof in de kracht van langetermijnrelaties voor het ondersteunen van uw succes betekent scherpe aandacht. Wij zetten daarom graag dedicated teams in die gefocust zijn op de ontwikkeling en beheer van uw applicatie. Die toewijding en focus zit in ons DNA en biedt u de zekerheid van blijvend commitment.

WAAROM SOFTWARE OP MAAT?

We staan voor vakmanschap
We zijn betrouwbaar
We ontzorgen u

Standaardsoftware is vaak onvoldoende passend om uw product of service nu en in de toekomst succesvol te ondersteunen. De juiste maatwerksoftware ondersteunt niet alleen uw product of dienst, maar voegt waarde toe. Kiezen voor een goede digitale maatwerkoplossing versnelt en vergroot langdurig uw succes.

Wij denken actief mee in het ontwerp van de best passende oplossing  en ontwikkelen daarvoor solide software, in-house. Niet alleen als eenmalige interventie maar juist als langetermijn digitale partner. Zo blijft uw software altijd technisch up-to-date en aansluiten bij uw organisatie in ontwikkeling. Wij blijven betrokken bij wat u doet en zorgen voor continue toegevoegde waarde.

Lees meer

HEEFT U EEN VRAAG?

Wij zijn professionals met jarenlange ervaring op het gebied van software-ontwikkeling. Daarom kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

BEL DIRECT: 035 6773967

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  ”Doordat we binnen MyBit eenvoudig kunnen opschalen, ervaren we bij onze snelle groei bovendien veel minder groeipijnen dan bij scale-ups gebruikelijk is. Hierdoor kunnen we ons bezig houden met wat voor ons belangrijk is: contact met klanten en het doorontwikkelen van onze producten.”

  ”MyBit heeft zich meer dan bewezen als zijnde de partner die we zochten. Niet alleen door een heel kundig en communicatief sterk team aan ons te verbinden maar vooral ook door mee te denken aan toegevoegde waarde voor onze klanten en het verbeteren van onze eigen processen.”

  0
  65

  Medewerkers

  0
  2081

  Jaren ervaring

  0
  283

  Projecten

  0
  35

  Codetalen

  ONZE OPDRACHTGEVERS

  WAAR WE MEER VAN WETEN

  In de ontwikkeling van een aantal toepassingen zijn we bewezen succesvol. Die rekenen we dan ook tot onze kernvaardigheden. Daarmee bedoelen we niet alleen coding skills, maar vooral de ontwikkeling van langetermijnoplossingen die groei en succes mogelijk maken.

  LEES VERDER

  DIGITALE MEDIA

  SAAS-OPLOSSINGEN

  3D-PRODUCT CONFIGURATOR

  BIG DATA-OPLOSSINGEN